Седмичен не!хороскоп: 14.12-20.12

Dec 14, 2020     beasta     3217
Овен - Приемате предизвикателство да не се бръснете, докато не отмине всичко около коронавируса, което няма да е особено трудно за вас, защото мъжът ви е свикнал да ви вижда всякак.

  Телец - Признавате, че сте от хората, които не виждат нищо лошо, ако зелките за ферментация наистина се караха с Бърза помощ, за да не трябва човек да се реди в студа и вируса по кварталните пазари.

  Близнаци - Търсите си добра детегледачка за детето, която в идеалния си вариант, ще бъде също така най-добра приятелка на жена ви и окей любовница за вас. 
  Рак -  Разправяте на всички как сте виждали Кубрат Пулев на живо и въобще не мислите, че е толкова як, въпреки че вие за последно сте използвали физическа сила във втори клас. 

  Лъв - Не се притеснявате да си пускате камерата по време на онлайн срещите, защото дори да сте голи, то е само от кръста надолу и следователно трябва само ръцете да ви се виждат, за да не се усъмни някой, че вършите нечистотии.

  Дева - Започвате да мислите друг оригинален начин, с който да се изложите пред шефовете и колегите си, след като няма да имате коледно парти и съответно няма да можете да се напиете до безпаметност на него.

  Везни - Поглеждате се в огледалото и разбирате, че вече положението е толкова лошо, че дори не се самозаблуждавате, че е възможно да отслабнете.

  Скорпион - Ядосвате родителите си, като смело им заявявате, че вече не пускате бяло пране, а перете всичко заедно, пък каквото ще да става.
  Стрелец - С нетърпение очаквате пратка от чужбина, но сте съвсем наясно, че е възможно преди тя да пристигне, вие да забременеете и да родите, а после да се тюхкате, че няма места в детските градини.

  Козирог - Надявате се, че децата ще се върнат скоро в училище, защото в противен случай няма да ви стигне семейният бюджет за алкохол.

  Водолей - Обмисляте дали да си изперете маската, която започнахте да използвате през март, но честно казано ви е малко гнус да я пипате.


Риби - Звъните на всичките си приятели, уж за да ги чуете, но всъщност, за да им напомните, че въобще не ви липсват и това, че си имате онлайн чат с тях ви е напълно достатъчно за поне още една година напред.

Каква зодия са пиратките?

Избери отговор!
Край