Седмичен не!хороскоп: 16.07 - 22.07

Jul 16, 2018     beasta     4309
Овен - Взимате си цяла седмица болничен заради ишиас, предизвикан от няколко ракии и шотове след тях.

  Телец - Правите си равносметка след Световното първенство от която излиза, че от залагане сте загубили сума, равна на брутния вътрешен продукт на  Гана и Нигерия взети заедно.

  Близнаци - В търсене на внимание ще се престорите на луда крава, която напуска ЕС, а после се връща, но във вашия случай след това няма да ви спасят, защото ще намерите приложение в бургери и телешко варено.
  Рак - Опитвате се да ставате рано, за да имате по-дълъг ден, но после се отказвате, понеже живота ви е гаден и всъщност ще е по-добре денят е да възможно най-къс.

  Лъв - Подобрявате класическата рецепта за коктейла облак, като вместо мастика сипвате ракия, а вместо мента слагате обилно лед.

  Дева - Мажете се с толкова силен фактор преди плаж, че след това ще станете албинос и ще търпите подигравки до края на живота си.

  Везни - Докато сте навън, батерията на телефона ви ще започне да пада много преди задръжките ви, което е проблем, защото така никой в интернет няма да разбере какви ги вършите.

  Скорпион - Слагате си много гердани и гривни, за да сте готини и да заприличате на Джони Деп, но вместо това го докаравате повече на човек от Лъвов мост с всевъзможни сексуални наклонности.
  Стрелец - Слуховете за смъртоносната чума по овцете ви притесняват, защото ако се окажат верни, ще останете съвесем без приятели.

  Козирог - Купувате си царевица от плажа, но не я ядете, защото зърната ѝ този път наистина се оказват зърната на Памела Андерсен и някак ви е малко гнус.

  Водолей - Предлагате на Столична община да извършите всички нови ремонти с оригами, с което хем ще излезе по-евтино, хем ще се вдигне качеството.


Риби -  Цяла седмица ще се държите като волна птица, което във вашия случай ще се изразява в наакване на всички току-що измити автомобили и нищо повече.

Каква зодия са мародерите в радостна Франция?

Избери отговор!
Край