Седмичен не!хороскоп: 03.06 - 09.06

Jun 3, 2019     beasta     3936
Овен - Отбелязвате във фейсбук, че ще ходите на курс за родители, с което хвърляте в шок приятелите и семейството си, което психически все още не е готово за внуци.

  Телец - След МВР започвате и вие да взривявате пиратки на детската площадка, за да има повече свободни люлки за вашето дете.

  Близнаци - Купувате си дамски бикини, защото боксерките много запарват през лятото, пък кой каквото ще да си мисли за вас.
  Рак - Подобрявате рекорда си по запек и въпреки киселото мляко и кафетата, успявате да се облекчите едва в неделя.

  Лъв -  Срещате се със стари приятели, с които не сте се виждали от доста време и много добре си спомняте защо не сте виждали с тях досега.

  Дева - Чудите се дали сте добър родител, след като по-голямата част от децата ви са в затвора, но се успокоявате, че по-добре там, отколкото някъде по улиците на студено.

  Везни - Споделяте на половинката си, че любимата ви пица е тази с ананаса отгоре и внезапно пак сте самички.

 
Скорпион - Записвате децата си на плуване, за да могат да се справят с наводненията, които се случват в страната.

  Стрелец - Публикувате истинска статия “как отслабнах с 10 килограма за 2 седмици”, но понеже звучи като гадна спам реклама, никой не ви обръща внимание.  

  Козирог - Като компенсация, че няма да заведете семейството на море, цяла седмица ще готвите само с морска сол.

  Водолей - Записвате се да тренирате Крос Фит, защото вече сте на възраст, в която сте се прежалили и не ви пука дали ще имате още някоя сериозна контузия.


Риби -  Половинката ви лъже, че ще ви заведе да видите арабския свят, а всъщност ще ви закара на разходка по ул. Цар Симеон в София.

Каква зодия са локвите?

Избери отговор!
Край