Седмичен не!хороскоп: 26.02 - 04.03

Feb 26, 2018     beasta     4797
Не очаквайте Баба Марта да е добра и мила, защото все пак е в България - най-вероянто пенсията ѝ е ниска, болят я ставите и косата ѝ е синя. Вижте си бъдещето, за да няма други изненади:

Овен - Пишете на Гинка от Пазарджик, която купи ЧЕЗ, дали си търси гадже или ако не си търси, дали може да ви даде 1-2 милиона дa си харчите.

Телец - Участвате в кулинарните предавания по телевизията с авторска шкембе чорба, която след консумиране се деконструира сама и после става нещо страшно.
Близнаци - Изпращат ви на заточение в Павликени, а вие сте доволни, че поне не е Тутракан.

Рак - Знаете, че не е културно, но признавате, че никога не спите толкова дълбоко и приятно, както когато сте на опера.

Лъв - По една или друга причина ще празнувате 3-ти март на най-необичайното за повода място - Турция.

Дева - Случайно развивате кариера в кражбите, като започвате с кокичета от двора на съседите и завършвате с парче шпек салам от супермакрета.

Везни - Заминавате за Дубай с надеждата, че ако не си намерите богат арабин, то поне ще се отнасят с уважение към вас, заради неоспоримата ви прилика с двугърба камила.
Скорпион - Вдъхновени от Гласа на България, решавате, че ще седите с гръб към всичките си колеги и ще се обръщате, само ако някой се отличи с добра идея.

Стрелец - С изненада разбирате, че докато научите името Пьонгчанг, Олимпийските игри отдавна са свършили и вече знаете още нещо безполезно.

Козирог - Опитвате се да бъдете забавни, карайки колежките ви да ви връзват мартеници на неприлично място, но не ви се получава, защото сте грозновати.

Водолей - Нямате търпение да се видите и изпокарате с всичките си роднини през почивните дни.

Риби - Отпращат ви от фитнес залата с аргумент, че на вас вече само патоанатомията може да ви помогне.

Какъв е хороскопът за Гинка?

Избери отговор!
Край