Седмичен не!хороскоп: 15.10 - 21.10

Oct 15, 2018     beasta     4171
Овен - Показвате снимката на Волен Сидеров с барабанчетата на родителите си, за да видят, че и за вас има надежда, въпреки че ходите по заведения с циганска музика.

  Телец - Привиквате посланиците на нормалните западни държави при вас, за да ги успокоите, че въпреки премиера, тук има и не толкова смотани неща, като шопската салата, ракията, мусаката и таратора.

  Близнаци - Неправилно си мислите, че некадърните ремонти в страната се дължат на липсата на съвестни общи работници и препоръчвате на всички вместо с компютри, да се захванат със зидария.  
  Рак - Толкова ще сте отчаяни от живота, че ще пишете на Коко Динев дали случайно не си търси нова изгора, на която да направи дете.

  Лъв - Признавате си, че сте си купували кафе от хипстерските измишльотини в Старбъкс, с което си навличате омразата на всички нормални хора, които по-скоро биха дали същите пари, за да нахранят бедно семейство в провинцията.

  Дева - Все повече непознати за вас хора ще ви галят по корема, защото заради по-облите ви размери, им приличате на Смеещия се Буда.

  Везни - С нетърпение очаквате тиймбилдинга на фирмата си, за да се впуснете в едно невероятно приключение, включващо напиване, унижение, откровени коментари и последно предупреждение за уволнението ви.

  Скорпион - Следвайки мантрата, че боклукът за един, е съкровище за друг, опитвате да си намерите партньор в olx и други сайтове за стоки втора употреба.
  Стрелец - Съобщавате на всичките си приятели, че сте направили много литри страхотно домашно вино, но за да не ви искат от него, им разкривате, че сте мачкали гроздето с неизмити крака.

  Козирог - Опитвате се да не мислите за семейните си проблеми, но те не спират да ви звънят по телефона, за да разберат къде и при кого сте прекарали миналата нощ.

  Водолей - В опит да приготвите вкусна есенна рецепта, вместо тиквеник, случайно изпичате министър-председател.


Риби - Посещавате фризьор, за да ви вземе само връхчетата, но понеже не уточнявате от коя страна на косъма да започне, си тръгвате от салона с прическата на Вин Дизел и самочувствието на увехнал фикус.

Кому е нужен октомври?

Избери отговор!
Край