Седмичен не!хороскоп: 19.09 - 25.09

Sep 19, 2022     beasta     3819
Овен - Демонстрирате, че сте широко скроени, споделяйки с възхищение новата песен на Ицо Хазарта, но и заявявайки, че все пак ще гласувате за Възраждане.

  Телец - Празнувате Независимостта с ядене на шкембе чорба с много чесън, за да покажете, че никой не може да ви каже какво да правите и ядете, освен жена ви, де.

  Близнаци - Нямате представа защо нощем не можете да спите повече от три-четири часа, но фактът, че по цял ден дремете, може да има нещо общо с това.
  Рак - Сами си одирате новата кола с ключ, за да не ви е яд, когато го направи някой друг.

  Лъв - В студеното време си мечтаете за топли СПА процедури, но ще може да си позволите единствено да си натопите краката в леген с хладка вода.

  Дева - Опитвате се да минете психотест с твърдението, че щом сте се навили да го направите, значи сте си окей, но не би и печелите жълта книжка.

  Везни - Обърквате тест за ковид с такъв за бременност, но изненадата идва от там, че и той се оказва положителен.

  Скорпион - Подготвяте се за очаквано студения сезон, тъпчейки се с храни, които ще повишат холестерола ви, но и процента на мазнини, които ще ви топлят.
  Стрелец - Отивате да ви оформят веждите с конец, след което си взимате бира, за да разсеете съмненията, че сте минали на отсрещния бряг.

  

Козирог - Радвате се, че има 1 почивен ден през седмицата, защото така ще трябва да симулирате, че работите само в 4 от 5 дни.

  Водолей - Осъзнавате, че за вашето поколение ледената кралица е Азис, а не Елза от Замръзналото кралство.


Риби - Признавате си, че най-много обичате да плащате с карта, особено пък ако не е вашата.

Как ще отбележите Деня на независимостта?

Избери отговор!
Край