Седмичен не!хороскоп: 10.01 - 16.01

Jan 10, 2022     beasta     4352
Овен - Ще се рaзмечтаете за това какъв ли би бил животът ви без крясъците на децата, но мисълта ви ще бъде прекъсната от писъците на ранено животно, които идват от вашите отрочета.

  Телец - Поръчвате си пица с различни видове месо, но докато пристигне, я е хванало инфлацията и идва само недопечен блат.

  Близнаци - Обещавате, че следващата година и вие ще се хвърляте за кръста на Йордановден, защото с това глобално затопляне си е направо окей за къпане през януари.
  Рак - От новогодишната баница ви се падна пътуване, но засега единствената по-далечна дестинация, която се очертава да посетите, е паркингът на Кауфланд.

  Лъв - Не разбирате как може да има хора, които остават без пари през януари, но също така не разбирате и как може да има хора, които харесват да ходят по ресторанти, да си купуват разни неща, да си плащат сметките и въобще да не живеят като скотове.

  Дева - Ще си сложите бустерна доза ваксина, но ще продължите да негодувате срещу зеления сертификат, защото любимият ви цвят е син. 

  Везни - Ако продължите всеки ден да ядете по една от мандарините, които купихте за Нова година, някъде в началото на март ще сте ги приключили всичките.

  Скорпион - Пишете на Новак Джокович, че ако толкова му се играе тенис, всеки уикенд между 10 и 11, може да заповяда на кортовете в Борисовата градина, където не се изисква никакъв сертификат, даже е окей човек да е на градус.
  Стрелец - За първи път ще си вземете душ, без да уринирате през това време, и в следствие на това, ще предизвикате земетресение в Южното полукълбо.

  Козирог - Нарочно не си купувате обезвлажнител за влагата вкъщи, защото се страхувате, че либидото на жена ви ще намалее още повече. 

  Водолей - Дотолкова сте свикнали да не си слагате гащи, докато работите от вкъщи, че малко се притеснявате от новото изискване за това всички да бъдат с камери по срещите.


Риби - Ще си направите максимално точни планове за свободното ви време, според които ще се окаже, че ще имате време за фризьор някъде през ноември.

Къде ще сте на Банго Васил?

Избери отговор!
Край