Седмичен не!хороскоп: 07.08 - 13.08

Aug 7, 2017     beasta     4332
При наличие на горещи температури е хубаво да се пият много течности, но не антифриз, защото е скъп, от него само малко може. Ето ви бъдеще:

Овен - Правите дискусия във фейсбук кой е с предимство на пътя, ако асфалтът е пропаднал и има задръстване, но сте бедни и не можете да си позволите самолет до морето.

Телец - Сигурни сте, че ако министър-председател се ставаше от състезание по надяждане със суджук, отдавна щяхте да сте оглавили не само нацията, ами и континента.
Близнаци - Доказвате по научен път, че варената царевица е няколко пъти по-безвкусна, ако е приготвена вкъщи, а не закупена от циганин на плажа.

Рак - Желанието ви да си измислите достатъчно сигурна и уникална парола за всички сайтове, които използвате, вие се струва прекалено сложно и се отказвате от Интернет докато не го опростят.

Лъв - Черпите за рождения си ден с черупки от лешници не защото сте веган хипстери, както си мислят колегите ви, а защото сте скръндзи и темерути.

Дева - Купувате си няколко литра от новия радлер без алкохол, защото сте чували добри отзиви за уринотерапията.

Везни - Натъжавате се, защото вече сте се примирили с теглото си и оттук насетне дори няма да се заблуждавате, че е възможно да отслабнете.
Скорпион - Преструвате се на глухи, за да ви оставят на мира и да не ви занимават с глупости, но хората ви съжаляват и ви досаждат още повече.

Стрелец -  Записвате се на летен курс по ускорено учене на чужд език, единственият резултат от което ще бъде ускореното изхарчване на пари, с които иначе бихте могли да идете на почивка.

Козирог - Ще ви се да се научите да танцувате като Шакира, но не сте сигурни, че това въобще е възможно с оглед на това, че сте 14 пъти по-тежки от нея.

Водолей - Спомняте си времето, когато ядяхте сурови картофите, за да вдигнете температура и да не ходите на училище, а не като сега, когато ги ядете сурови, защото ви мързи да ги опържите.

Риби - Усещате, че като стигнете критическата възраст няма да можете да си купите Порше или мотор, а най-много да направите кратка екскурзия до Хасково за уикенда.

Как влияе жегата на зодията ви?

Избери отговор!
Край