Седмичен не!хороскоп: 04.06 - 10.06

Jun 4, 2018     beasta     4520
Овен - Няма да се чудите дълго какво точно ви е влязло под кожата, защото ще вдигнете температура и ще се разбере бързо, че е кърлеж.

  Телец - Преориентирате се в ново амплоа и се превръщате в лайф коуч, с което ще продължите да говорите всякакви глупости на хората, но поне ще ви плащат затова.

  Близнаци - Татуирате се като изрод с надеждата, че следващата година ще ви вземат за водещ на Гласът на България.
  Рак - Пускате обява в интернет, в която набирате студенти, за да им разясните разни неща, като това как оттук насетне започва трудното в живота и бла-бла.

  Лъв - Радвате се, че имате дартс в офиса, с който може да тренирате алтернатива професия, щото както вървят нещата, най-вероятно скоро ще ви се наложи да си търсите нещо ново.

  Дева - Предлагате на лотариите да направят билетчетата за търкане от по-мека хартия, за да може непечелившите да се използват втори път при посещение на тоалетната.

  Везни - За първи път приготвяте пататник, но на вкус се получава по такъв начин, че сте почти сигурни, че вместо картофи сте сложили старите си чорапи.

  Скорпион - Ядосвате се, че не успяхте да нахлуете на сцената на някое от кулинарните предавания, за да пребиете с тиган всички, които използват думата “плейтване”.
  Стрелец - Докато се чудите как дискретно да кажете на половинката си, че има нужда от сваляне на няколко килограма, вече се озовавате с шамар, скандал и изпъдени от вкъщи.

  Козирог - Предлагат ви да почивате на оферта на българското черноморие, но вие отказвате, защото все още не разполагате с огнестрелно оръжие.

  Водолей - Предвид прогнозата и задаващите се валежи, малко съжалявате, че си купихте сандали, вместо ботуши за риболов.


Риби - На път сте да се откажете от плана си за здравословно готвене, след като опитът ви за солени палачинки почти довежда до нахлуването на няколко държавни институции у вас.

Отщява ли ви се да имате зодия вече?

Избери отговор!
Край