Седмичен не!хороскоп: 19.12 - 25.12

Dec 19, 2022     beasta     8716
Овен - След края на Световоното първенство нямате идея какво да правите с живота си, особено след като останахте и без пари покрай залаганията.

  Телец - Превръщате се в баба, която тъпче с храна всичките си роднини и познати, дръзнали да ѝ дойдат на гости.

  Близнаци - Проверявате си пощата и с изненада разбирате, че са ви връчили третия мандат за съставяне на правителство, който грижливо ще изхвърлите, заедно с брошурите на хипермаркетите. 
  Рак - Планирате околосветско пътешествие през Новата година, защото смятате, че половината свят ще се самоизтреби и тъкмо ще ви излезе по-евтино.

  Лъв - Малко се изнервяте на времето навън, защото нито е топло, нито е достатъчно студено, за да можете да се къпете веднъж седмично и никой да не забележи.

  Дева - Приготвяте коледни сладки, но нарочно ги правите във форма на пенис, за да не иска никой да си вземе и да има повече за вас.

  Везни - Обаждат ви се телефонни измамници, а вие понеже сте нетърпеливи към цялата процедура, хвърляте 50 лева през терасата и затваряте.

  Скорпион - Не вярвате в Дядо Коледа от 30-на години насам, но отчаянието ви е такова, че и вие му пишете писмо, надявайки се, че няма да останете без електричество от другата седмица.
  Стрелец - С толкова пърхот въобще не ви липсва сняг, защото по вашите рамена постоянно има снежинки.

  

Козирог - Нямате търпение да дойде Бъдни вечер, да седнете на трапезата със семейството си и да започнете да се обвинявате един друг за неуспехите през годината.

  Водолей - Слагате под елхата подаръци за децата, но вместо играчки, слагате само празните им кутии, за да ги научите, че животът е гаден и не винаги получаваме това, което искаме.


Риби - Заради инфлацията вместо питка с паричка, за Коледа приготвяте геврек с криптовалута - демек с нищо.

Къде ще сте за Бъдни събота и Коледа?

Избери отговор!
Край