Седмичен не!хороскоп: 09.03 - 15.03

Mar 9, 2020     beasta     5155
Овен - Най-накрая симпатична дама във фесйбук ще ви отговори на неустоимото “zdr ko pr”, но ще се окаже грешка и ще ви блокира.

  Телец - Създавате инфарктна ситуация на границата с Турция, заявявайки публично, че тяхната шкембе чорба не струва пред нашата.

  Близнаци - Радвате се, че първият случай на коронавирус в България е в Габрово, защото хората там са пестеливи и най-вероятно няма да го разпространят.
  Рак - Оправдавате се, че месец март е женският  месец и заради това сте с чорапогащник под официалния костюм на бизнес среща с партньори.

  Лъв - Заради грипната ваканция, за първи път от 20 години насам ви се ще да сте обратно в училище, въпреки че там бяхте смотани и всички ви се подиграваха.

  Дева - Отделяте газ с такава консистенция и миризма, че GPS уредите отчитат 15 градуса грешка в продължение на 3 дни.

  Везни - Купувате на жена си съдомиялна и кухненски робот, след което задълженията ѝ намаляват толкова много, че се чудите въобще за какво ви е жена.

  Скорпион - Заради карантината сбъдвате детската си мечта да заживеете в колата си, само дето в мечтите ви колата беше Порше, а не Дачия от 2009-та. 
  Стрелец - Излизате на първата си сляпа среща, в която нито полът, нито сексуалната ориентация на човека срещу вас се оказва правилна. 

  Козирог - Не знаете как да споделите на половинката си, че според вас кучето на съседа ви е  с няколко идеи по-интелигентно от общото ви дете.

  Водолей - Използвате коронавируса като оправдание да не излизате и да си прекарате една страхотна седмица в уединение.


Риби - Започвате да хълцате с такава сила и честота, че ще спрете едва през 2025-та година, когато пък ще започнете мощно оригване през 2 секунди.

Спекулирате ли със спирт?

Избери отговор!
Край