Седмичен не!хороскоп: 09.08 - 15.08

Aug 9, 2021     beasta     3286
Овен - Вдъхновена от олимпийските успехи на българките, жена ви започва да ви възпитава с тупаници, ритници и бухалки, оправдавайки се, че тренира за следващата Олимпиада.

  Телец - Съгласни сте с думите на Бойко Борисов, че материалът в страната е лош, защото от ИТН дори да ви предложат да сте правосъден министър, статусите ви само от последните два дни ще са достатъчни за отвод.

  Близнаци - Надявате се, че на другата Олимпиада ще разчупят още критериите за нови спортове и най-накрая ще приемат скоростно решаване на судоку в тоалетната, където имате шанс за бронз, ако не участват повече от трима.
  Рак - Не вярвате на нищо, след като по законите на физиката, когато  е 40 градуса навън, вие трябваше да сте се стопили и да не сте въобще дебели.

  Лъв - Докато сте на басейн, неволно се подхлъзвате и падате атрактивно в басейна, което ви класира в топ 5 на скоковете във вода.

  Дева - Никой не иска да ви види дипломата за висше образование, защото обявявате, че сте анти-ваксъри и каквото и да сте завършили официално, със сигурност го знаете по-добре по друг, неконвенционален начин.

  Везни - Смело заявявате на шефа си, че имате 20 дни отпуска и възнамерявате да си ги ползвате всичките наведнъж, а той ви казва, че можете да ги удължите още повече, защото след тях вече няма да сте нает на работа.

  Скорпион - Предлагате на Меси, ако няма отбор до няколко дни, да дойде след работа да рита с вас с момчетата на малки вратички.
  Стрелец - Ядосвате се, че и други хора са избрали като вас да почиват на море през лятото и е голяма навалица.

  Козирог - Всяка нощ сънувате, че плувате в океана, може би защото спите до нещо, което силно наподобява тюлен.

  Водолей - От около 15 години чакате цените на имотите да паднат достатъчно, за да можете да си позволите нещо повече от голям кашон от хладилник.


Риби - Самобръсначката ви за интимна зона е виждала такива неща, че ако беше жива, щеше да има нужда от няколко години терапия.

Ще се роди ли правителство?

Избери отговор!
Край