Седмичен не!хороскоп: 28.01 - 03.02

Jan 28, 2019     beasta     3436
Овен - Най-накрая печелите уважението на колегите си, благодарение на това, че им носите домашени бахур и вино.

Телец - Пишете ЕСЕ на работа и започвате да бегате към по-хубаво бъдеще в Канада.

Близнаци - С половин уста си признавате, че всъщност харесвате студа навън, защото можете да го ползвате като оправдание да не излизате изобщо.
Рак - Прекарвате грипната ваканция на децата с температура и размисли дали нямаше да е по-добре да ги натъпчете с чесън преди да ги пратите на училище.

Лъв - Ще ви се да си намерите нормално хоби, което да замести текущото ви разглеждане на сайтовете за обяви в търсене на хора, които продават дребен добитък по интернет.

Дева - Издавате се, че не правите абсолютна никаква разлика между Законите на Мърфи и Конституцията.

Везни - Посещавате професионален астролог, с което потвърждавате съмненията на приятелите си, че всъщност не сте особено умни.

Скорпион - Купувате си кокошка-носачка от пазара, за да ударите по бизнеса на био производителите на яйца.
Стрелец - Трудно ви е да повярвате, че преди хиляди години е съществувал живот, след като не е имало течен шоколад в бурканчета.

Козирог - Изпращат ви на екскурзия във Венецуела, за да видите какво значи тежък живот и да спрете да се оплаквате с глупостите си.

Водолей - Заради перманентно болнавия ви вид, ще получите поне няколко оферти за рекламно лице на лекарства.

Риби - Заявявате на работодателя си, че докато не се разреши въпросът с Брекзит, няма да се връщате на работа, за да не изпуснете някой важен детайл от развитието.

Какво прави седмицата седмица?

Избери отговор!
Край