Седмичен не!хороскоп: 20.08 - 26.08

Aug 20, 2018     beasta     4428
Овен - Преструвате се успешно, че имате разстройство, само за да не ходите с досадните си и излагащи ви приятели на плаж.

  Телец - Започвате от сега да мислите за слагането на зимнина и за да ви стане зелето този път, правите заготовка, която слагате в черен бидон на слънчевата тераса, от начало съседите ще ви мразят, но после ще ви заобичат като облажат и те.

  Близнаци - Признавате си, че не правите никаква разлика между различните български бири и понякога предпочитате да пиете изстудената си урина вместо тях.
  Рак - Измисляте хитър начин, с който да си осигурите още почивни дни след като ви свърши отпуската, а именно - напускате работа с надеждата, че в края на септември ще ви вземат обратно.

  Лъв - Създавате алтернативен Търговски регистър, в който вие сте собственик на всички фирми и поставяте условие, че ако някой не е съгласен, спокойно може да емигрира.

  Дева - Изпадате в дилема дали да заведете детето на море или да похарчите заделените пари, за да си купите сладолед Boss.

  Везни - Съжалявате, че сватбата с мъжа на мечтите ви не протече по най-добрия начин и най-вече това, че не бяхте вие булката, а най-добрата ви приятелка.

  Скорпион - Ядете за последно цаца с бира, с което поставяте края на логическото лятото.
  Стрелец - Оплаквате се от прекалено много туристи по планините, които ви пречат на разказа как имаме страхотни планини, но никой не ходи там.

  Козирог - Осъзнавайки, че вече сте ходили на море това лято, започвате пак да си ядете както ви е кеф, което само за няколко дни ви превръща в морж, рекордьор по килограми.

  Водолей - Каните гости на вечеря, където нарочно приготвяте таратор с настъргани краставици и разводнено мляко, за да не ви занимават повече и да си знаят, че не са добре дошли.


Риби - Признавате, че единствената причина да ви се ходи на СПА, е за да можете да си изтърквате хубаво кирта в парната баня.

Защо все почваме от понеделник?

Избери отговор!
Край