Седмичен не!хороскоп: 03.08 - 09.08

Aug 3, 2020     beasta     4227
Овен - Опитвате се да тренирате скачане на въже вкъщи, с което предизвиквате лек трус и автоматично вкарвате блока ви в програма за спешно саниране.

  Телец - Вкъщи блокирате коридора и пътят към тоалетната, с което сте в позиция да постигнете цели, които за 20 години брачен живот не сте си и представяли.

  Близнаци - Родителите ви ще си направят инстаграм и своеволията ви там рязко ще приключат, както стана с фейсбук присъствието ви преди години.
  Рак - Молите жените, с които излизате на среща, да ги почуквате по главата, защото така сте свикнали с избора на дини да проверявате дали стоката е добра.

  Лъв - Без да искате, завъждате в хладилника бактерии, които лекуват корона и всички останали видове вирус, ако човек преодолее миризмата.

  Дева - Отмъщавате си на бабите пред блока, които ви обсъждат постоянно, като им издавате какво ще се случи в любимия им турски сериал.

  Везни - Радвате се, че тази година плажовете на места са почти празни, защото и без друго не ви става банския костюм и ще се наложи да развеете голи телеса.

  Скорпион - Едва сега си давате сметка, че броят на котките в живота ви е правопорционален на възможността да си останете сами до края на живота ви. 
  Стрелец - Иска ви се като едно време да си отидете на село за цяло лято, но после се сещате къде живеете и осъзнавате, че вие сте си на село постоянно.

  Козирог - Без да искате, приготвяте толкова спагети, че може да нахраните целия блок и пак да останат около 1-2 килограма.

  Водолей - Водите семейството на почивка на палатки, но не им казвате, че ще нощувате на Орлов мост, за да не им разваляте изненадата.


Риби - Докато ядете банан приличате толкова много на леко затлъстяло шимпанзе, че ако живеехте в Африка, най-вероятно щяхте да сте в защитен резерват и хората да да правят дарение на ваше име.

Каква зодия е Орлов мост?

Избери отговор!
Край