Седмичен не!хороскоп: 06.07 - 12.07

Jul 6, 2020     beasta     3710
Овен - Поставяте си за цел да си намерите спешно приятели, защото Нова година идва, а вие пак няма с кого да празнувате.

Телец - Почти е сигурно, че лятото ще си замине преди да сте намерили сладка диня с малко семки и тънка кора.

Близнаци - Показвате си и вие срамните SMS-и, които при са съобщения от жена ви, която ви напомня, че трябва да се върнете навреме и да не забравите да купите кисело мляко и хляб.
Рак - Опитвате се да сте позитивни, защото може и да сте на 15 километрова опашка към Гърция, но поне пък няма да изгорите.

Лъв - Започвате ускорен курс по медитация и успокоение на ума, иначе няма как да сте окей психически с това тяло на плажа.

Дева - Опитвате се да приложите старо заклинание за благоденствие и пари, но нещо се обърква и се превръщате в хлебарка в студентско общежитие.

Везни - Мирисът от подмишниците ви е крайно неприятен, но поне ви пази от комари, досадни хора и други вредители.

Скорпион - Търсите си някой, който да ви заведе на море, но ако може без консумацията, че иначе мъжът ви ще се сърди.
Стрелец - Купувате си много и различни плодове, защото е лято и трябва да се храните здравословно, но неутрализирате всичко със среднощни дюнери.  

Козирог - Правите се на много готин, но вътрешно знаете, че едва ли минавате за пичага с този слънчев тен на потник и сандали.

Водолей - Ще ви се да изживеете едно безгрижно и лудо лято, в което да не мислите за нищо, но най-вероятно жена ви няма да е съгласна.

Риби - Отлагате направата на маникюр и други козметични процедури, за да съвпаднат със заминаването на почивка, което значи, че до 2027-ма година ще ходите като Чубака.

Кога ли ше ви се падне нещо положително от Не!Хороскопа?

Избери отговор!
Край