Седмичен не!хороскоп: 04.11 - 10.11

Nov 4, 2019     beasta     5354
Овен - Нямате търпение да дойде Коледа и пак да се разочаровате, че никой няма да ви подари това, от което най-много се нуждаете - малък бидон за кисело зеле и материал, с който да го напълните.

  Телец - Не сте сигурни дали да похарчите 500 и кусур лева за смяна на зимни гуми или пък по-добре да спечелите 150, като си продадете колата.

  Близнаци - Пръскате с всевъзможно гадни миризми у вас, за да не ви прави впечатление, когато излезете навън и въздухът е отровно мръсен.
  Рак - Въпреки че нямате кашлица, все пак си купувате един от сиропите, които я лекуват, защото е сладък, а и сте чували, че при по-голяма доза докарва халюцинации.

  Лъв - Започвате нова книга с дължина над 500 страници и сте съвсем наясно, че с вашата скорост на четене, ще я завършите малко след като достигнете пенсионна възраст.

  Дева - Смятате, че корейците са доста по-непрактичен и недалновиден народ от нас, след като са измислили кисело зеле, което не върви с ракия.

  Везни - Търсите си щастието в чужбина, но вместо на Запад, тръгвате на Изток, попадате в Бургас и разбирате, че не ви трябва нищо друго, освен нов анцуг от определена марка и диагоналка.

  Скорпион - Смятате се за особено умни и забавни, след като на изборите сте гласували шеговито, с дописване с химикал и сте събрали 4 лайка със снимка във фейсбук.
 
Стрелец - След като сте пробвали всичко, за да се подмладите и нищо друго не помага, си купувате златен ланец, слагате анцуг и директно се връщате в 93-та. 

  Козирог - Намирате учителката си от детската градина и ѝ изспивате домашно приготвено фрикасе във врата, за да си ѝ го върнете.

  Водолей - Отнемат ви титлата на офисния коцкар, след като новият ви колега идва на работа със сребърно синджирче и мокри къдрички. 


Риби - Докато овкусявате салата, изпускате бутилката със зехтин на земята, след което решавате, че ще е по-лесно да си овкусите салатата на пода, отколкото да чистите плочките с обезмаслител и да започвате отначало.

Гласувахте ли пак?

Избери отговор!
Край