Седмичен не!хороскоп: 04.10 - 10.10

Oct 4, 2021     beasta     3932
Овен - И вас ви кандидатират за президент, но отказвате, защото жена ви се страхува, че ако ви изберат, няма да ви остава време за домакинската работа вкъщи.

  Телец - Пускате си Гагнам стайл и си спомняте как преди 9 години бяхте млади, не толкова дебели и преди всичко никой не си слагаше номер на бюлетина в профилна снимка.

  Близнаци - Винаги си отваряте инкогнито прозорец на браузъра, когато слушате чалга, за да не ви мисли алгоритъмът на youtube, че сте “такива” и да започне да ви облъчва още повече.
  Рак - Почти сте готови с приготвянето на домашната ракия за тази година, така че изобщо не ви интересува кога и дали ще има локдаун.

  Лъв - Ще ви намерят след месец-два някъде в Гърция, след като не сте издържали на призивите на детето да не ходи на градина и спонтанно сте отпрашили натам в търсене на щастие. 

  Дева - Пишете на няколко производители на парфюми, дали могат да задоволят прищяваката ви и да направят някакъв с аромат на печени чушки.

  Везни - Чувствате се готови за нова порция разочарования в живота и затова се насочвате към най-сигурното място за това - Tinder.

  Скорпион - Измисляте си забавна игра, в която всеки път щом ви задмине скъпа кола, цъкате с език, леко препсувате и изказвате заключение, че не е купена с честни пари.
  Стрелец - Молят ви да не си пускате камерата в онлайн срещите, защото с физиономията си разконцентрирате останалите и КПД-то намалява.

  Козирог - Спомняте си времето на лотариите, търкането на билетчета и как постоянно нямахте пари, а не като сега, когато сте милионери и няма за какво да харчите.

  Водолей - Цяла седмица ще се будите внезапно, облени в пот след като сте сънували, че не сте подготвени за контролното по линейна алгебра. 


Риби - Карате детето  да прибира храната от детската градина и да ви я носи, за да не ходи зян, като така или иначе няма да я яде, пък вие я плащате.

Вие какво харесвате? (анкетата днес е измислена от дете)

Избери отговор!
Край