Седмичен не!хороскоп: 06.09 - 12.09

Sep 6, 2021     beasta     3501
Овен - Страх ви е да се ожените, защото сте убедени, че ще ви се падне тъща, приличаща на Татяна Дончева, която постоянно ще ви говори поучително и то на диалект. 

  Телец - Против сте идеята за 4-дневна работна седмица, защото това би значело, че ще имате с 1 ден по-малко, в който можете да ощетявате фирмата, пиейки от безплатното кафе в офиса.

  Близнаци - Предпочитате да не се ваксинирате, доверявайки се на анонимни фейсбук лели, защото не виждате причина те да не разбират повече от медицинските лица, които затова са учили.
  Рак - Нямате търпение да наложат пак пълен локдаун, да се заключите с котката у вас и въобще да не излизате, докато Ковид не изчезне напълно или пък тя не ви изяде, защото ѝ е свършила храната.

  Лъв - Замисляте се дали цялото това нещо със сезоните, в които има есен и зима, си заслужава и изпръсквате цял флакон дезодорант във въздуха, за да помогнете на глобалното затопляне и да е вечно лято.

  Дева - Един ден без никаква очевидна причина се събуждате в Харманли и трябва да приемете, че оттук нататък това ще бъде животът ви.

  Везни - Вас може и да не ви засегне, но асцендентът ви ще е с разстройство.

  Скорпион - Спомняте си как преди години около 6-ти септември винаги бяхте някъде на плаж в Гърция, а сега сте на село и помагате със слагането на зимнината.
  Стрелец - Не ви пука, че  живеем на място, където няма урагани, защото така или иначе ще ви трябват поне едно 150 години, за да имате имот на ваше име. 

  Козирог - Все още се колебаете дали да имате деца, защото ето, вашите родители са се решили и то се вижда вие що за стока сте.

  Водолей - Търсите си жена, която не се страхува да седне на трикрако столче до чушкопека и да свърши работа, пък ако ще през това време да си разцъква инстаграм.


Риби - Започвате да се запасявате с алкохол, защото психически няма да издържите още една онлайн учебна година с децата вкъщи.

Каква зодия е зимнината ви?

Избери отговор!
Край