Седмичен не!хороскоп: 25.06 - 01.07

Jun 25, 2018     beasta     4393
Искате или не, вие сте зодия Ердоган и ще се примирите с тая гадорийка, за да не поживеете в затвор.

Овен - Идеята ви да започнете да се храните здравословно ще пропадне, когато видите цената на натуралните продукти и вместо тях си купите зрънчо.

Телец - Заради огромното количество изядена цаца, постепенно се превръщате в представител на рибите, но поради размерите си повече ще биете на толстолоб.
Близнаци - Прекарвате седмицата в опит да отворите затворен шамфъстък, което се превръща в най-смисленo прекараните ви 7 дни от началото на годината.

Рак - Получавате изненадваща оферта от германските власти да играете двойник на канцлера Ангела Меркел заради изключителната ви прилика с нея, без значение, че сте от мъжки пол.

Лъв - Лъжете жена си, че ще се прибере по-късно, защото ще гледате мач в приятели, докато всъщност отивате на урок по балет.

Дева - Заради несполучливи залози покрай Световното първенство и последвалото обезпаричаване, започвате бизнес като телефонни измамници.

Везни - Заради загубен бас и това, че си държите на думата, се прекръствате на Джердан Шакири без да ви интересува дали ще ви се подиграват.
Скорпион - Нарочно си купувате възможно най-старата и незапазена кола, за да може да прекарвате максимално време в опит за ремонт и съответно далеч от досадното си семейство.

Стрелец - След като се успивате няколко поредни дни за работа, на следващия ви съобщават, че можете да си поспите повече, без да се притеснявате, защото вече не сте назначени.

Козирог - Предизвиквате война между руснаци и поляци, като ги питате в коя страна водката е по-хубава.

Водолей - На плажа показвате лятното си тяло, което напълно се връзва с обстановката, защото приличате на издута риба балон.

Риби - Опитвате се да не убиете майсторите, които ще ви посетят и то не защото ще лежите в затвора, а защото после трябва да търсите други.

Каква зодия е Меси?

Избери отговор!
Край