Седмичен не!хороскоп: 18.06 - 24.06

Jun 18, 2018     beasta     4244
Седмица, започнала с мач между Швеция и Южна Корея, няма как да е паметна. Забравете какво ще ви се случи:

Овен - Официално загубвате статуса си на глава на семейството след като вместо Световното, жена ви решава, че у вас ще се гледа Сексът и града.

Телец - Оправдавате липсата си от работното място с нарушен чревен баланс, който може да се излекува само с достатъчно бира, гледане на футбол и подходящо мезе.
Близнаци - Изхвърляте няколко хиляди лева през терасата не заради телефонни измамници, а защото ви се струва по-смислено от това да ги налеете в бездънната яма, каквато е ремонта на старата кола.

Рак - Вместо на меден месец в Тоскана, ви водят на туристическа обиколка в Толбухин.

Лъв - Питате шефа си кога ще излиза в отпуск, за да знаете кога ще си почивате в офиса и да не си пуснете истинската отпуска и вие тогава.

Дева - Вдъхновени от смяната на името на Македония, взимате овакантеното име и го патентовате, искайки да ви плащат за всяко използване.

Везни - Предлагат ви работа като спасител на морето, заради приликата ви с хипопотамите и всеизвестния факт, че те са добри плувци.
Скорпион - Вместо очаквания пръстен с диамант получавате няколко ризи за гладене и чифт стари чорапи за кърпене.

Стрелец - Докато пържите тиквички, осъзнавате, че по този начин им причинявате болка и рязко се превръщате в активист, борещ се за свободата на всички зеленчуци без патладжаните, защото те са гадни.

Козирог - Опитвате да изкарате цяла седмица без алкохол, но ви прекъсват по средата, защото междувременно сте се превърнали в непоносим злобар.

Водолей - Признавате, че сте прекалили със заклинанията за малко дъжд и заради вас вали толкова, което ви навлича разбиване на носа и устата.

Риби - Шансът ви ще е 50:50 - или ще осиновите куче, намерено на улицата, или ще заживеете в приют за бездомни животни.

Коя зодия най-много обича дъжд?

Избери отговор!
Край