Седмичен не!хороскоп: 29.01 - 04.02

Jan 29, 2018     beasta     5250
Стегнете се и потърпете още малко без къпане, пролетта чука на вратите ни и има-няма още 2 месеца, докато времето се стопли и се наложи да си вземете душ. Ето бъдеще:

Овен - Предлагате на жена си да приемете Истанбулската конвенция вкъщи, но тя възразява и заплашва, че ще ви пребие с тигана, ако не спрете да се занимавате с глупости от интернета.

Телец - Случайно откривате третия пол, поглеждайки в боксерките си, докато сте навън в студа.
Близнаци - Надявате се никога да не трябва да избирате между мъжа си и домашния ви любимец, защото макар и да е безполезен, все пак върши работа като трябва да отвори някой стегнат буркан.

Рак - Отегчени от липсата на нормални половинки, решавате, че този 2-ри февруари ще направите нещо нестандартно, пък после срам - не срам, ще разчитате, че от веднъж нищо не се става.

Лъв - Признавате си, че не се качвате да шофирате, без да сте пили алкохол, за да имате някакво оправдание за така или иначе невменяемото си поведение на пътя.

Дева - Наясно сте, че ако спазвате диета, не пиете, не пушите и спортувате, ще доживеете до много повече години, но не сте сигурни това живот ли ще е изобщо и дали ще ви се живее.

Везни - Признавате публично, че мъжете са по-способни творци, защото могат да рисуват по-успешно върху снега с урина.
Скорпион - Най-накрая ви се сбъдва мечтата да си сложите ботокс в устните, но заради мискомуникация ви го инжектират на грешните устни, което води до лек дискомфорт, но пък солидна известност.

Стрелец - Оправдавате страстта си към алкохола с чиста и проста любезнателност към усещанията, до които може да ви доведе.

Козирог - Мечтаете си технологиите да напреднат толкова, че да може досадниците, които сте блокирали в социалните мрежи, да не ви се появяват пред очите и в реалния живот.

Водолей - Изпадате в будна кома, докато си избирате подходящ филм за гледане, който да не сте гледали, да има добър рейтинг и да го има в торентите с хубаво качество.

Риби - Заминавате на командировка в провинцията, където заради чистия въздух и липсата на замърсяване, изпадате в абстиненция и се налага да вдишате няколко пъти от ауспуха на случайно преминаващ автомобил.

Какъв ви е Меркурий сега?

Избери отговор!
Край