Седмичен не!хороскоп: 21.06 - 27.06

Jun 21, 2021     beasta     4345
Овен - Признавате, че сте окей с това да ни няма на Европейското, защото иначе щеше да ви е гузно да залагате против националния отбор.

  Телец - Обявявате се против електромобилите, защото им трябва ток, а вие ако бяхте намерили как да го крадете, вече щяхте да сте биткойн милионер. 

  Близнаци - Упорито отказвате да се ваксинирате, защото дори малка възможност да има за чипиране, вие сте сигурни, че при вас ще е проблем, защото хич ви няма с технологиите.
  Рак - Вие лично не си го спомняте, но има снимки, които доказват, че някога сте ходили на плаж, без да приличате на морска крава.

  Лъв - Не се интересувате от темата за подслушванията, защото фъфлите прекалено много и едва ли някой би разбрал нещо, ако ви слуша.

  Дева - Прекарвате повече време в чакане на гръцката граница, отколкото нощувки ще имате там. 

  Везни - Не сте сигурни как е възможно, но ще бъде факт, че ще изядете 10-на череши, а ще посетите тоалетната над 12 пъти.

  Скорпион - Всичко започва като желание да си направите компот вкъщи, но изведнъж прераства в търсене в гуугъл “как се вари ракия с тенджера под налягане”.
 

Стрелец - Никога не сте харесвали ходенето за риба, но възможността да прекарвате по 3-4 часа далеч от семейството, ви звучи все по-привлекателно.

  Козирог - Нямате нищо против дъжда и това, че не можете да си носите летните дрехи, защото тялото ви изобщо не е за летни дрехи.

  Водолей - Канят ви да участвате в реклама на паста за зъби, която акцентира върху това какво се случва на хората, които не си ги мият.


Риби - Забраняват ви да избирате диня, защото с вашия късмет, избирате само такива, които отвътре са смес между тиква и стиропор.

Колко дена жега ще ви отнеме да се размрънкате кога пак ще завали?

Избери отговор!
Край