Седмичен не!хороскоп: 07.09 - 13.09

Sep 7, 2020     beasta     3820
Овен - Спускате се по водна пързалка, но заради голямото ви тегло и земното ускорение, вместо в басейн, накрая се озовавате в друго измерение.

  Телец - За първи път ще се возите на самолет, в който ще ви е по-страх някой да не кихне, отколкото да пръдне.

  Близнаци - Възмущавате се от всички пишман планинари като вас, които са в планината, заради последващите снимки в инстаграм.
  Рак - Опитвате се да съберете от лютивия спрей на полицаите, за да си подлютвате шкембе чорбата, без да слагате от сухите подправки.

  Лъв - Признавате, че ако и на вас ви харижат някой плаж като на Марешки, сигурно и вие бихте продали гласа си за каквото кажат.

  Дева - Прекарвате последната седмица ваканция вкъщи с децата и разбирате, че ако се наложи обучението пак да е онлайн, бихте предпочели челядта ви да е неграмотна, отколкото вие да полудеете.

  Везни - Ще ви се Борисов да обявява къде ще ходи с джипката, за да може да го ползвате като кола от споделеното пътуване, въпреки риска да попаднете в нелеп фейсбук лайв.

  Скорпион - Без да искате, отваряте кутията на Пандора след като решавате да проверите дали на консерва с русенско варено от 2005-та й има нещо.
  Стрелец - Ще присъствате на сватба, на която булката е грозна, ракията не е отлежала и се слуша само чалга, лошо би било само ако е вашата.

  Козирог - Без да искате, проспивате целия уикенд и от петък се озовавате директно в понеделнишка безсмислена работна среща.

  Водолей - Обезкосмявате си само единия крак, защото като мъж не сте сигурни дали е окей да сте без косми по краката, за това поне да не е изцяло.

  Риби - Осъзнавате докъде е стигнал животът ви, след като се натъжавате искрено от факта, че тази седмица не са ви донесли от брошурите на хипермаркетите.

Съединихте ли се?

Избери отговор!
Край