Седмичен не!хороскоп: 28.10 - 03.11

Oct 28, 2019     beasta     3977
Овен - Канят ви да участвате на концерт в Самоков, но вие отказвате, защото едва сте се отървали от малкия град и за нищо на света не бихте се върнали “на село”.

  Телец - За 1-ви ноември се превръщате в будител от местно ниво, след като събуждате целия блок в 6 часа с произволно рязане с флекс на разни неща вкъщи.

  Близнаци - Изпокарвате се с колегите си, след като всеки си признава за кого е гласувал, в крайна сметка не се стига до бой и въпросът остава нерешен.
  Рак - Замисляте се дали да не започнете да карате такси, защото на външен вид и маниери вече изглеждате сякаш сте с 30-годишен стаж.

  Лъв - Кихате няколко пъти в офиса и веднага ви питат дали не сте болни и сте дошли да заразите останалите, а вие отговаряте, че просто имате алергия към идиоти.

  Дева - С изненада разбирате, че това да получавате всичко, което поискате, стига да ревете достатъчно шумно и продължително, важи и до ден днешен, нищо че сте на 30 и кусур години.

  Везни - Купувате си големи фикуси за всяка стая вкъщи, за да може като ви се доходи по малка нужда, да си уринирате направо в тях и да не ходите до тоалетна.

  Скорпион - Излизате по къс ръкав, въпреки че е студено, в резултат на което настивате и обвинявате съсипаната държава за това. 
  Стрелец - Ще се радвате на есента и как капят листата, но ще ви е малко тъжно, защото знаете, че същото се случва и с косата ви.

  Козирог - Ще ви се да изпратите съпругата и любовницата на балотаж, където някой да реши вместо вас с кого да продължите живота си.

  Водолей - На Хелоуин вместо да давате бонбони на съседските деца, ще им се карате, че родителите им не са си платили таксата на входа вече 2-ри месец.


Риби - Докато слагате туршии за зимата, без да искате в буркана затваряте и младостта си.

Тук поне ще гласувате ли по съвест?

Избери отговор!
Край