Седмичен не!хороскоп: 19.08 - 25.08

Aug 19, 2019     beasta     4528
Овен - Давате на децата си да ядат броколи, но маскирани като капсули от прах за пране, защото това е модерно сред децата за ядене.

  Телец - Обещават ви, че ще ви вдигнат заплатата, ако докажете, че има нужда от вас, вие не успявате, но намирате още 4-5 лентяи за уволнение и вас ви оставят.

  Близнаци - Контузвате си палеца и изпадате в депресия, защото не можете да вършите основното си занимание - безсмислено скролване до откат на социалните мрежи.
  Рак - Започвате да учите нов език в мобилно приложение, докато не ви писне, сипете си една ракия и обясните разпалено на околните, че трябва да уважаваме и пазим българския език, защото е на милион и кусур години.

  Лъв - След като вече бяхте на море, ви се ще рязко да заспите зимен сън до другата година, когато пак да е лято, пак да сте на море и ако може този път да не сте с 40 кила над нормалното.

  Дева - Чудите се защо непознат мъж в трамвая вече пета минута се опитва да завърже разговор с вас, след като ясно му показахте, че сте със слушалки и не се интересувате от него, докато не разберете, че всъщност е контрольор и иска да ви провери.

  Везни - Ако колата ви се превърне в тиква, ще имате нещо далеч по ценно от това, което в момента наричате свой автомобил.

  Скорпион - Разкривате, че сте настроени крайно враждебно срещу щъркелите, защото няма да издържите, ако ви донесат още едно ревящо дете вкъщи.
  Стрелец - Лъжете жена си, че не спирате да гледате профили на жени с леко поведение в инстаграм, само за да можете да оцените още повече нейната същност и красота.

  Козирог - Срам ви е да си го признаете, но сте почти убедени, че с нокъта  на малкия пръст на крака, който грижливо сте си отгледали, сте напълно способни да отворите метална консерва.

  Водолей - В офиса започвате да псувате на френски, за да звучите звучно и изискано, а не като в момента, когато наподобявате каруцари от село.


Риби - Ще посетите Фестивал на сладоледа, макар че гледайки ви човек, по-добре да потърсите фестивал на гладуването и слънцеядство.

Ще доживеем ли нормален не!хороскоп?

Избери отговор!
Край