Седмичен не!хороскоп: 06.01 - 12.01

Jan 6, 2020     beasta     3836
Овен - Първата работна седмица след отпуската ви се оказва по-тегава от предвиденото и докато не са отменили тази опция, веднага си пускате болничен.

  Телец - Години наред криете, че закусвате филийка със сланина отгоре, но едва тази седмица тази информация ще стигне до публичното пространство.

  Близнаци - За всички е видно, че доста сте се ошишкали по празниците, но добрата новина е, че имате 365 дни, за да се мъчите с диети и спорт, докато не приемете, че просто ще сте си дебели.
  Рак - Изпитвате възхищение към всички, които влизат в ледените води по Богоявление, като в знак на съпричастност, а и защото жена ви е източила бойлера, се изкъпвате със студена вода.

  Лъв - От баницата ви се падна късмет “пари”, но едва сега ще ви стане ясно, че няма да ги взимате, ами ще ги давате, като се започне с Гражданска, винетка и прочие неща за колата.

  Дева - Не сте убедени, че боклука на Италия наистина се е озовал в България, понеже имате познат там, който се вписва в описанието за “боклук”, а си е още там.

  Везни - Понеже ще ви свършват парите, а следващата заплата е далеч, ще посегнете на сурвачката и хранителните материали по нея. 

  Скорпион - Тепърва навлизаме в 2020-та, а вие вместо да кроите грандиозни планове, признавате, че вече сте изморени и не искате нищо друго, освен да си легнете.
  Стрелец - Пускате коледните си подаръци за продажба в olx с надеждата, че никой от подарилите ви ги, няма да забележи, макар че те оттам идват първоначално.

  Козирог - Признавате, че сте прекалили с количеството руска салата, което приготвихте, защото Нова година мина, а вие още имате 2 пълни догоре легена с нея.

  Водолей - Ще опитате да си почистите хладилника от стари неща и ще се натъкнете на сирене, което успешно е превърнало всичко около него в антибиотик срещу лоши болести.


Риби - Понеже ще намирате ваши косми навсякъде, ще се чудите дали косата ви пада и оплешивявате, или просто расте прекалено буйно и си сменяте козината като куче.

Новото десетилетие каква зодия е?

Избери отговор!
Край