Седмичен не!хороскоп: 26.08 - 01.09

Aug 26, 2019     beasta     4066
Овен - Признавате, че сте останали без пари, защото сте дали всичките си спестявания, за да се друсате по разбитите тротоари с електрическа тротинетка под наем.

  Телец - След като дори системата ВАР се проваля, сте склонни да считате, че въобще не сте дебели, а това е поредна грешка, видима само на камерите. 

  Близнаци - Нарочно не предприемате нищо срещу миризливите си крака, защото е някак приятно да отблъсквате хората и никой да не ви досажда.
  Рак - Започвате и вие да я съсипвате тая държава, защото ви писна само другите около вас да я развалят, а вие да седите безучастно.

  Лъв - Подаряват ви средство срещу газове, което ви газира още повече и ви превръща в първия човек, излетял като дирижабъл в небето.

  Дева - Винаги сте си мислели, че подхлъзването върху динена кора е измислица от анимационните филми, докато не получавате една от най-големите си синки след грациозно падане по задник.

  Везни - Използвате словосъчетанието “забързано ежедневие” и мигновенно губите над 200 точки от IQ-то си.

  Скорпион - Жена ви надделява над вас, карайки ви вие да отидете да изхвърлите боклука посред нощ, но не подозира, че ще се върнете след 20 години с мотор и много натрупани спомени.
  Стрелец - Подобно на Доналд Тръмп и Борис Джонсън, вие също сте дебелички, руси и нелепи, но за разлика от тях, вас не ви очаква светло бъдеще, а тежък къртовски труд.

  Козирог - Тренирате успоредно паркиране с колата, докато не установите, че звукът от броня в броня е далеч по-добър ориентир от който и да е парктроник, или камера в колата.

  Водолей - Точите лиги по мениджърските позиции във фирмата ви, без да знаете, че за да стигнете до тях, ще трябва да използвате въпросните лиги по точно определен начин.


Риби - Предлагат ви за спасител на плажа, защото сте компактни и обли - точните качества, които трябва да притежава една хубава шамандура.

Имате ли нещо общо с края на август?

Избери отговор!
Край