Седмичен не!хороскоп: 21.01 - 27.01

Jan 21, 2019     beasta     3803
Овен - Носите медицинска маска, за да не се заразите с грип, а като бонус към това спестявате на околните неприятна гледка на лицето ви.

  Телец - Обещавате, че ще причинявате физическа болка на всеки, който използва “пудра” като дума за сняг, по който да се пързаля със ски или сноуборд.

  Близнаци - Спестявате си купуването на нова кола с надеждата, че ако мине още малко време, вашата ще минава за супер ретро автомобил и ще струва много пари.
  Рак - Правите си клизма като научен експеримент, целящ да докаже, че хората без работа са склонни да вършат какви ли не глупости.

  Лъв - Уведомявате работодателя си, че повече няма да го лъжете за закъсненията си и за да е всичко коректно, ще идвате около обед на работа.

  Дева - Ще се разочаровате, че и тази година снегът ще се стопи без да отнесе лошите ви мисли и излишни килограми.

  Везни - Обещавате си, че още малко ще потърсите смисъла от живота, след което ще се откажете и ще станете монах.

  Скорпион - След неочаквана кихавица, ще установите, че сте способни да изхвърлите гърлен секрет на по-голямо разстояние, отколкото могат да фокусират очите ви.
  Стрелец - Записвате се на йога, защото неправилно си мислите, че това е единственото място, където е окей мъж да носи клин.

  Козирог - Използвате обилно чесън като средство, предпазващо от грип, и от хора, които да си говорят с вас.

  Водолей - Опитвате се да впечатлите половинката си с вечеря, достойна за Белия дом - изстинали бургери, безвкусни пържени картофи и разгазирана кола.


Риби - Сънувате, че сте обратно в училище и не сте научили за контролно, а когато се събуждате, установявате, че ситуацията е далеч по-лоша и всъщност не сте научили за класно.

Кой е измислил кишата?

Избери отговор!
Край