Седмичен не!хороскоп: 26.10 - 01.11

Oct 26, 2020     beasta     3257
Овен - Изненадани сте, че клетвите ви хващат, но с изменение, защото на толкова хора пожелавахте да ги тръшне чумата, а тях ги хвана само Ковид. 

  Телец - Имате готовност да заемете премиерски пост, ако стане беля, като за целта активно сваляте IQ-то си с гледане на всички реалити предавания, които дават по телевизията.

  Близнаци - Подканвате половинката ви да си слага маската и когато сте само двамата, защото така е малко по-симпатична.
  Рак - Вместо зимни гуми за колата, купувате няколко маски за лице, че сегашната ви не е прана от пролетта и най-вероятно по нея са полепнали много по-страшни неща от китайски вирус.

  Лъв - Тъкмо успяхте да поотслабнете от извънредното положение, но сега се очертава, че съвсем скоро пак ще счупите кантара.

  Дева - На Хелоуин планирате да раздавате на децата брошури за вредата от захарта и да им пускате по 1-2 ореха в торбите. 

  Везни - Понеже липсват ваксини по аптеките, предлагате на хората от оная силната ракия, дето ако оцелееш след нея, вече нищо не може да те събори. 

  Скорпион - Време е за слагане на киселото зеле, но не сте сигурни дали него да направите или да използвате бидона, за да се запасите с боб.
  Стрелец - Притеснени сте, че затварят нощните заведения, защото целия им контингент сега ще се изсипе на други места, които обитавате вие, като интернет.

  Козирог - Поставяте си за цел да започнете да се събуждате на време за Деня на будителите, но когато започвате всеки ден с новините и случващото се по света, не сте сигурни, че искате да се събуждате изобщо. 

  Водолей - Не се смеете на втората част на Борат, защото ви напомня на детството и на отношенията ви с баща ви.


Риби - За Хелоуин се маскирате като човек без деца, който е спокоен и си е отпочинал хубаво, но въпреки това не излизате, защото ви е страх от птичи и други вируси.

Каква зодия са грипните ваксини?

Избери отговор!
Край