Седмичен не!хороскоп: 26.07 - 01.08

Jul 26, 2021     beasta     4356
Овен - Нямаше и да знаете, че е започнала Олимпиадата, ако някой не ви беше казал, че с тия кръгове под очите, ще е хубаво да участвате в закриващата церемония.

  Телец - От ИТН ви се обаждат да ви питат дали искате да сте следващия премиер-бушон, но само ако научите още 2-3 езика до сряда.

  Близнаци - Бойко Борисов ви кара да седнете с гол гъз върху таралеж, а вие понеже сте си извратени, не отказвате.
  Рак - Откривате тайния инстаграм профил на половинката си и вдигате такъв гръмогласен скандал, че съседите ви звънят на 112 и съобщават за предстоящо убийство.

  Лъв - От една страна много ви се ще да изглеждате добре, от друга обаче ви мързи да тренирате и да се храните правилно, а от трета, на тия години няма вече за какво да се борите.

  Дева - Повече се вълнувате кога пак ще пуснат любимата ви бира на промоция, отколкото дали ще имаме редовно правителство.

  Везни - Толкова нямате търпение да отидете на море, че седмица преди това започвате терапия с лопедиум.

  Скорпион - Подстригвате се нула номер, но не заради жегите, а заради въшките, които са се заселили навсякъде, където имате окосмение.
 

Стрелец - Изпитвате лека носталгия по времето, когато имаше забрана за излизане и си живеехте щастливо, като овца в кошара.

  Козирог - Има толкова много от лятото, а вие вече бяхте на море, ядохте цаца, пихте узо, динята и сладоледа ви втръснаха и сега не знаете какво да правите с живота си.

  Водолей - Приятелите ви ви качват на надуваем банан в морето, който ви отвежда в Грузия и така си решават проблема с неприятното ви присъствие.


Риби - Винаги избирате пъпеш, който да прилича на вас, защото лицето ви е с формата на перфектно узряла Медена роса.

Каква зодия ще е следващият министър-председател на родината?

Избери отговор!
Край