Седмичен не!хороскоп: 20.05 - 26.05

May 20, 2019     beasta     4052
Овен - За първи път от години насам няма да ходите никъде за дългия уикенд, което ще ви накара да се почувствате като истински гражданин, който не си ходи на село.

  Телец - Обяснявате на половинката си, че сте изяли всичките сладки неща вкъщи, за да я предпазите от лоши избори в храненето.

  Близнаци - Заспивате на театрално изпълнение и никой не разбира до момента на развръзката, когато е най-тихо, а вие юнашки похърквате и пускате лигичка.
  Рак - Минавате цяла седмица само на вода, с което губите 5 килограма, но след това отново се освинвате и качвате поне 15.

  Лъв - Правите си златен зъб, с което засилвате подозренията на приятелите ви, че може би сте от ромски произход или пък сте просто селяндур.

  Дева - Печелите популярност, измисляйки нов вид бургер, при който между две кюфтета се слага още едно, но намазано с лютеница.

  Везни - Започвате да говорите за космическото и духовната енергия, което е достатъчна причина да ви вкарат в диспансер.

 
Скорпион - Заради промиваща мозъка реклама не ядете нищо друго освен сладолед, което не е проблем като цяло, докато не го опита новороденото ви бебе и наддаде вой, че сте дебили.

  Стрелец - Монтирате охранителни камери вкъщи против крадци, но първият ефект от тях е, че половинката ви се изнася, защото не иска да я гледате с любовници.

  Козирог - Опитвате се да направите циганска копанарска магия на ваш неприятел, но понеже не сте от ромски произход, вместо проклятие, предизвиквате невероятне късмет и се разболявате от яд и завист.


Водолей - Отсега предусещате скандала около това за кои ненормалници ще гласува половинката ви на Евроизборите.

Риби -  Предупреждавате мъжа си да не си прави планове за уикенда, защото за тогава се планирали лек скандал с елементи на рев.

Каква зодия е понеделник?

Избери отговор!
Край