Седмичен не!хороскоп: 10.02 - 16.02

Feb 10, 2020     beasta     3881
Овен - Заради скандала с вноса на боклуци от чужбина, започвате да си изхвърляте отпадъците през терасата с идея да обвините европейците и корупцията, ако някой ви каже нещо.

Телец - Купувате мартеници от китайски сайт и без да искате поръчвате на едро около 4 хиляди метра вълна.

Близнаци - Научавате, че не се брои, че сте ходили на фитнес, ако не сте си снимали задника в огледалото.
Рак - Планирате грандиозна сватба с над 200 гости на брега на морето, остава само да излъжете някой балък, който да се навие да ви вземе за законна половинка.

Лъв - Ще прекарате повече време в офиса, отколкото вкъщи, което не е изненадващо, като се има предвид в кой квартал живеете.

Дева - Изчакахте да се стопи снега, за да не ви се налага да го чистите от колата, но едва със стопяването му разбирате, че и колата е изчезнала. 

Везни - Колегите ви ще се усъмнят дали върху вас е имало домашно насилие, а вие се чудите дали да им признаете, че просто ходите като заухани и сте се подхлъзнали на кучешко ако.

Скорпион - Борите вирус с греяна ракия с мед и чесън, в резултат на което оздравявате за по-малко от 4 часа и като бонус получавате безсмъртие.
Стрелец - Чудите се дали за по-сигурно да не си обърнете всичките спестявания в евро, но ви съобщават, че парите ви са толкова малко, че като платите таксата за изтеглянето, ще трябва да додавате.

Козирог -  С изненада разбирате, че в рулцата от раци има точно толкова раци, колкото и правосъдие в правосъдната ни система.

Водолей - Попадате в страшна блъсканица от хора и без да се усетите ви ашладисват.

Риби - Празнувате Свети Валентин по възможно най-романтичния начин с червено вино, сланина на тънко и без някой, който да ви мрънка на главата защо не сте го завели на ресторант.

Кое ще празнувате?

Избери отговор!
Край