Седмичен не!хороскоп: 18.10 - 24.10

Oct 18, 2021     beasta     4155
Овен - Четете, че има световен проблем с недостига на чипове и това малко наклонява везните в полза на това да се ваксинирате. 
Телец - Малко завиждате на Боби Михайлов, защото на вас, когато сте пиян на животно, не ви дават да управлявате дистанционното, пък какво остава за нещо като БФС. 

  Близнаци - Гледате предизборния клип на Лозан Панов и си давате сметка, че видеата, които правехте с пиратски софтуер в 6-ти клас, явно са достатъчно добри, щом такива стават за предизборна кампания.

  Рак - Пералнята ви се разваля и цяла седмица перете на ръка, след което решавате, че обонянието на хората и без това е кофти покрай вируса и това мъчение не си заслужава.
  Лъв - Свързвате се с диетолога на Делян Пеевски да го питате дали е свободен от следващата седмица, защото тази все още смятате да набивате по няколко кифли за закуска.

  Дева - Предлагат ви импрегниране на обувките срещу 7 лева, но вие не се съгласявате, защото досега всичките ви забременявания са били безплатни.

  Везни - Не сте сигурни дали е от ретргодаден Меркурий, но пикочният ви мехур тази седмица ще ви подведе, че можете да задържите още малко.

  Скорпион - Правите си ковид тест вкъщи и в устрема си да сте изрядни, без да искате си пенетрирате мозъка при взимането на секрета.

  Стрелец - Нарочно не си миете стъпалата след посещение на солна стая, за да може после да спестите някой лев и да размачкате с крака киселото зеле в бидона.
  Козирог - Купувате си нов хладилник, но не бързате да му изхвърляте кашона, защото ако още веднъж ви вдигнат наема, ще се наложи да спите в него.

  Водолей - Едва след като сте ги опекли и хапнали, ви хрумва, че е възможно да има различни видове кестени и тези, които сте си събрали пред блока, да не са от ядливия тип.


Риби - От толкова време не сте ходили при личния си лекар, че едва тази седмица разбирате с изненада, че той се е пенсионирал преди 4 години.

Каква зодия е предизборната кампания?

Избери отговор!
Край