Седмичен не!хороскоп: 08.04 - 14.04

Apr 8, 2019     beasta     3986
Овен - Питате Цветан Цветанов дали можете да си празнувате рождения ден в новия му апартамент, щото сте си поръчали заря и ви се ще да имате хубава гледка към нея.

  Телец - Пишете на Гришо да го питате дали Никол Шварценегър вече е свободна, щото ако е, искате да я наемете за рекламно лице на олио от тиквени семки.

  Близнаци - Бележите изненадващ успех сред жените с репликата, че съединението прави силата и не бива да губите време, ами да се съединявате по-бързо.
  Рак - Група учени ще ви предложи пари, за да разкриете тайната си как успявате на 20 и кусур години да изглеждате като бабичка на 85.

  Лъв - Пращат ви в командировка в чужбина с изричната инструкция да не крадете шампоаните от хотелската стая, защото не е на ваше име и ще стане беля.

  Дева - Мажете се с нов мехлем против бръчки, който премахва бръчките, но и голяма част от лицето ви.

  Везни - Опитвате се да нахъсате половинката си да готви по-хубаво, като ѝ се карате и ѝ говорите наставнически сякаш е по телевизията в предаване за готвачи.

 
Скорпион - Усвоявате си балкона и му слагате затъмнени стъкла, за да не може да ви го снимат с дрон и да видят, че още не сте изхвърлили бидона с кисело зеле.

  Стрелец - Ще повярвате, че няма невъзможни неща, особено след като успеете да убедите приятелите си да ви дадат от техните пари, за да не харчите от вашите.

  Козирог - Ще се влюбите в човек, който е много над вашето ниво и дори няма да знае, че съществувате, което отново ще ви накара да се почувствате като в 3-ти клас, когато най-сигурната свалка беше скубането.

  Водолей - Ще си купите Киндер Сюрприз, откъдето ще ви се падне екзема.


Риби - Стартирате влог със съвети за живота, откъдето веднага се разбира, че за да има хубав живот, човек не трябва да си прави влог.

Каква зодия асансьор бихте имали?

Избери отговор!
Край