Седмичен не!хороскоп: 31.05 - 06.06

May 31, 2021     beasta     3122
Овен - Учите се на стриптийз, за да имате някакъв приход, ако си загубите текущата работа, но не се сещате, че 130-килограмови мъже-стриптизьори не са от най-търсените професии.

  Телец - Купувате си чифт чорапи от Митко с чорапите в Пловдив, но не толкова, за да вземете страна по казуса, колкото за да не ви се прашат краката, като сте със сандали.

  Близнаци - Американски войници нахлуват у вас,  но заради грешка, а не както вие си мислехте, за да осъществят най-горещите ви еротични фантазии.
  Рак - Толкова наргилета сте изпушили, че вече се чувствате като половин арабин, готов да зарибява жени с “яхабиби, кажи само да”.

  Лъв - За деня на детето подарявате на жена си презервативи с небрежен намек, че текущият брой поводи за празнуване на празника, ви е достатъчен.

  Дева - Пускате обява, че можете да гадаете бъдещето по формата на гениталиите, но за ваша изненада ви се обаждат само хора над 90 години, които сякаш вече са наясно с него.

  Везни - Цяла седмица ще сънувате, че сте на изпит, на който не се справяте, а когато се събудите, ще установите, че не е изпит, а самият истински живот, в който се проваляте.

  Скорпион - Отваряте толкова стар буркан с кисели краставички, който или ще ви докара стомашни проблеми, или ще ви направи изгради имунитет към всичко.
  

Стрелец - Купувате си възможно най-позьорската и непрактична кола, за да затвърдите впечатлението, че микропенисът ви вече не се втвърдява заради наркотиците..

  Козирог - Понеже връзките на работното ви място са забранени, вие се опитвате да се забъркате само в неангажиращи забежки с колегите.

  Водолей - Подарявате на познат самолетен билет до Беларус с надеждата, че там ще го задържат и няма да го виждате никога повече.


Риби - Най-голямото ви постижение като родител е, че все още не сте причинили лека телесна повреда на децата, въпреки че те не спират да ви дават поводи за това.

Как върви ретроградният Меркурий?

Избери отговор!
Край