Седмичен не!хороскоп: 22.08 - 28.08

Aug 22, 2022     beasta     3040
Овен - Страх ви е да пътувате по Тракия в посока София, затова оставате още месец на морето и осъзнавате, че може и въобще да не се връщате в грозната София.

  Телец - Не казвате на никой, че имате акаунт в ТикТок и всеки ден прекарвате по 4-5 часа там, защото ви е срам и сте с 30 години по-големи от средната възраст на потребителите там.

  Близнаци - Мислите си, че сте секси, като сте налапали тия модерните електронни наргилета, но истината е, че каквото и друго да сложите в устата си, ще изглеждате по-добре.
  Рак -Давате си сметка, че гледане на медицински сериали не ви прави доктор, защото ако ставаше така, с толкова изгледано порно, щяхте да сте на нивото на Рон Джеръми.

  Лъв - Лъжете жена си, че нямате повече отпуска до края на годината, за да спре да ви мъкне по морета, планини и други места, на които само да се потите, вместо да си гледате сериали вкъщи.

  Дева - Не сте суеверни, но ще присъствате на сватба и когато стане време за хвърлянето на букета, ще си тръгнете, лъжейки, че имате неотложна работа в Полски Тръмбеш.  

  Везни - След поредната изпита мента със спрайт, си давате сметка, че вече сте на години, в които ще е по-добре за вас ментата да е безалкохолна и вместо спрайт да бъде вода.

  Скорпион - Признавате си, че не бихте могли да се върнете на работа в офис, защото вече сте свикнали да сте голи от кръста надолу, докато работите, за да може по-лесно и бързо да съчетавате полезното с приятното.
  Стрелец - Купувате си билети за екскурзия в чужбина по време на изборите, за да имате оправдание пред досадните ви приятели защо не сте гласували, без да признавате, че всъщност няма за кого.

  

Козирог - Вместо спрей за задържане, ползвате безплатен и безгрешен метод - представяте си Корнелия Нинова и Митрофанова в еротично бельо.

  Водолей - Родителите ви молят да ги посетите, но не ви казват, че не е защото им липсвате, а просто имат джанка за бране и няма кой да помогне.


Риби - Канят ви на кино на открито, но вие отказвате, защото има и други, по-приятни начини, с които може да се сдобиете със забит кърлеж.

Каква зодия лютеница затваряте в бурканите?

Избери отговор!
Край