Седмичен не!хороскоп: 18.02 - 24.02

Feb 18, 2019     beasta     4191
Овен - Усещате, че нещо голямо и необратимо ще се случи, но не смеете да се напънете, за да не стане и миризливо.

  Телец - Поглъщате няколко активни въглена и шкембе-чорби, след което отивате на запой с ясното знание, че сте почти безсмъртни и нема как да ви стане нещо.

  Близнаци - Намирате си нов приятел, с който се намирате на един и същ етап от живота си, а именно бездомна котка, на която ѝ предстои пролетно разгонване.
  Рак -  Признавате си, че ходите толкова често до Рилския манастир не заради религията, а заради вкусните мекици, които приготвят наблизо.

  Лъв -  Виждате се в повече свободно време и от немай къде се превръщате в досадния съсед, който не спира да работи с тежкотоварни машини в апартамента си.

  Дева - Спешно ще търсите медикамент, с който да затворите чакрата си, защото иначе не се търпи и ще трябва да си вземете болничен.

  Везни - Посрещате нов колега на работа така, както си му е редът - с ракия в обедната почивка и плюене по шефовете.

  Скорпион - Купувате си истински петел с надеждата, че вече няма да спирате сутрешната си аларма без да искате, освен ако не ви се яде пилешка супа, де.
  Стрелец - Чудите се дали да се запишете на Рейки сеанс или да хвърлите някакви пари през терасата, с което да постигнете същия ефект.

  Козирог - Аурата ви ще се усеща много силно от всички хора около вас, което е съвсем ясен знак, че вече ви е време за баня.

  Водолей - Получавате внезапен приток на енергия, след като проверявате с кука за плетене колко точно дълбоки са електрическите ви контакти.


Риби - Празнувате рожден ден, но не искате да ви пожелават нищо, защото все още чакате милионите в евро и всичките екстри от предишни години.

Изгорихте ли си зимните дрехи?

Избери отговор!
Край