Седмичен не!хороскоп: 04.04 - 10.04

Apr 4, 2022     beasta     3363
Овен - Съобщават ви, че от този месец ще ви изплащат заплатата в рубли, което обаче не е кой знае какъв проблем предвид малкия ѝ размер. 

  Телец - Съветвате Путин да не спира доставките на газ, защото по личен опит съдите, че при задържане на голямо количество газ, после става бомба и е добре никой да не влиза в тоалетната след това.

  Близнаци - След като инфлацията е толкова голяма, а на вас не ви вдигат заплатата, решавате, че за компенсация ще е най-честно да не ходите на работа всеки петък.
  Рак - Набедяват ви за руски шпионин, защото вместо да си плащате за Нетфликс, вие теглите всичко от руските торенти.

  Лъв - От толкова време не сте ходили на интервю за работа, че не сте сигурни дали е окей да разчупите атмосферата с шега за това как сексуалните контакти с колеги са най-добрият тиймбилдинг.

  Дева - Не сте доволни, че маските вече не са задължителни, защото сега по-трудно можете да скриете, че във физиономията наподобявате кон.

  Везни - Няма по-категорично доказателство за това, че сте остарели, от това, че различавате дует Ритон от дует Шик.

  Скорпион - Чувствате се прецакани, че си изпрахте маската след толкова месеци вярна служба и ще вземат да ги отменят.
  Стрелец - С повишено внимание следите цената на горивата, за да може като минат 5 лева за литър, да извадите тубите от мазата и да изкарате някой лев. 

  Козирог - На фирмено събитие в ресторант пропускате да се включите на Бяла роза и затова си оставате седнали до края на вечерта.

  Водолей - От толкова време не можете да намерите любовта, че вече сте почти сигурни, че причината за това е, че я търсите в грешния пол.


Риби - Признавате, че в периода, в който е отворена системата за класиране в детски градини, не ви интересува нито Ковид, нито войната.

Къде ще сте на Нова година?

Избери отговор!
Край