Седмичен не!хороскоп: 27.05 - 02.06

May 27, 2019     beasta     3969
Овен - Не си купувате тример за косми, за да не си разваляте сутрешния ритуал в офиса от половинчасово почистване на носа.

  Телец - Съжалявате, че за пореден път гласувахте, без да се облажите с нещо за лична изгода и си обещавате, че следващия път ще искате минимум кебапче.

  Близнаци - Започвате да наричате пържените картофи “френски пърженки”, с което затвърждавате статута си на полуидиот.
  Рак - Обмисляте развод, след като жена ви ви изненадва с покупка на цял стек радлер бира с нула алкохол.

  Лъв -  Откривате функцията отложен старт на пералнята си, с което подлудявате съседите си, благодарение на центрофугата и в малките часове на нощта.

  Дева - Радвате се, когато виждате абитуриенти, провесени през прозорците на скъпи коли, защото страната ни ще има нужда от хора, които да работят за минимална заплата и да ни тласкат към прогрес.

  Везни - Купувате си цяла диня, с което доказвате на себе си, че сте смели, безотговорни и с изобилие от пари.

 
Скорпион - Пропускате срещата на випуска си, защото още сте дебели, а бяхте обещали на всички, че следващия път като ви видят, ще сте напълно променени.

  Стрелец - Празнувате деня на детето тематично и леко предпазливо с покупка няколко кутии презервативи.

  Козирог - Подаряват ви морска почивка в Сърбия, но не ви споменават предварително, а и вие не сте достатъчно умни, за да се сетите, че там море няма.

  Водолей - Подиграват ви се, задето си поръчвате едно от онези претенциозни кафета, дето са по два литра, имат рисунка отгоре и струват колкото 10 кисели млека.


Риби -  Без да искате, пропускате няколко пъти да си измиете косата и неочаквано се сдобивате с расти.

Защо гласувате в тия анкети?

Избери отговор!
Край