Седмичен не!хороскоп: 13.11 - 19.11

Nov 13, 2017     beasta     5193
Започват Коледните пости, но вас това не ви интересува, защото сте се приели такива, каквито сте и въобще животът е прекалено кратък, за да се ограничавате с диети. Ето ви бъдеще, за да няма изненади:

Овен - Не само, че сте съгласни с изказването, че 80% от българите са дебили, ами и смело заявявате, че въпросните са ви приятели и можете да ги назовете по име.

Телец - След като фейсбук ви отнема правото на глас, не ви остава нищо друго освен да се присъедините към Движението за Права и Свободи, където дори и да нямате нещата от името му, пак може да изкарате някой случаен милион.
Близнаци - Без да искате, минавате на диета, от която отслабвате страшно много, диетата се състои в това да ядете само неща, които жена ви приготвя вкусно - демек нищо.

Рак - Малко ви е тъпо, че и тази година не участвахте и не спечелихте Биг Брадър, след като нивото ви на посредственост по нищо не отстъпва на това на другите участници.

Лъв - Притеснявате се да оставите жена си сама с майсторите вкъщи, за да не стане нещо неприятно, като това да им вдигне скандал и да спрат да идват у вас.

Дева - Сигурни сте, че в предишния ви живот сте били каменоделци или нещо от този род, понеже нямате друго обяснение за камъните в бъбреците и зъбния камък, които ви сполетяха напоследък.

Везни - Записвате се на курс по дегустиране на ракия, където повече наблягате на ракията отколкото на дегустирането, щото сте си платили и ви се полага.
Скорпион - За пореден път ви чака любовно разочарование, което този път ще се изрази в това, че човекът, когото обичате, най-накрая ще изтрезнее и ще вземе правилното решение да избяга от вас.

Стрелец - Кандидатирате се за управител на блока, но ви отхвърлят понеже не сте достатъчно злобни и пресметливи.

Козирог - Започвате свръх амбициозно с коледните пости, но в края на седмицата ги завършвате и то не с какво да е, а със свинско джоланче, за да докажете все пак от коя религия сте.

Водолей - Изтривате си фейсбук, за да се върнете към нормалните човешки взаимоотношения, които включват скандали със съседите и крещене вкъщи.

Риби - Не сте сигурни как се чувствате, след като получавате като подарък препарирано вместо истинско зайче, от една страна сте възмутени, но от друга - не се налага да се грижите толкова за него, трябва му само забърсване на прах от време на време.

Коя е зодията на дебилите?

Избери отговор!
Край