Седмичен не!хороскоп: 25.01 - 31.01

Jan 25, 2021     beasta     4476
Овен - Наемат ви да оправите надигнатите релси в метрото, а вие още на първия си работен ден коментирате, че предните майстори са си оставили ръцете и ще са нужни още 10 милиона, за да се оправи.

  Телец - След филма на Навални за двореца на Путин, рязко ви се приисква да му станете любовница, въпреки че сте с 2 глави над него и сте мъж.

  Близнаци - Подлагате се на едноседмична уринотерапия, но понеже ви се налага да пиете повече, отколкото произвеждате, молите близки и приятели да ви наточат от тяхната.
  Рак - Не сте сигурни какво стана с Мис Бикини и къщата ѝ, но съобщавате на Бойко Борисов, че вие за къща в Барселона сте склонни на много повече от това да му родите дете. 

  Лъв - Убедените сте, че хората, които вярват в хомеопатията, стоят по-ниско в интелектуалната стълбица от вас и по всяка вероятност гласуват за ГЕРБ. 

  Дева - От толкова време не сте били на разходка в парка, че още при първото ви излизане се губите, получавате паник атака и обръщате 2-3 кошчета за боклук.

  Везни - Пускате си чалга песни в прайвът таб на браузъра, защото ви е срам от това и не искате никой да знае, че сте почитател и на този вид музика.

  Скорпион - Предлагате всички, които живеят в Манастирски Ливади, да бъдат ваксинирани срещу Ковид, защото очевидно, че щом са там, явно наистина нямат вкус.
  Стрелец - Намесвате се в изискан разговор за кафе, като за да не кажете нещо тъпо, съобщавате просто, че вие кафето го ползвате, за да ви изаква.

  Козирог - Купувате си кренвирши. но взимате най-скъпите, за да ви е поне малко успокоение, че не сте ги консумирали вече веднъж.

  Водолей - Забавянето на ваксините ви отваря чудесна възможност за бизнес с ваксини втора ръка от Алиекспрес.


Риби - Осъзнавате, че сте доста стари вече, след като помните, че Инстаграм едно време беше приложение за снимки с филтри, а не подиум за показване на задници и giveaway-ове.

Ще отворят ли кръчмите?

Избери отговор!
Край