Седмичен не!хороскоп: 03.12 - 09.12

Dec 3, 2018     beasta     3347
Овен - Заклевате се, че ако още някой ви попита къде ще сте на Нова година, ще се наложи да го сурвакате предварително, докато посинее и спре с нелепите въпроси.  
  Телец - Понеже тази година няма да ви се получи киселото зеле, ще сложите лют червен пипер отгоре му и ще лъжете хората, че всъщност това е кимчи и като за такова е супер.

  Близнаци - За Никулден смятате да стоплите отношенията с бившата си приятелка, понеже много ви напомня на риба.

  Рак - Записвате си посещение при психолог като последна мярка за успокоение преди да сте нападнали с шамари всичките си колеги в офиса.
  Лъв - Чудите се дали имате време да отслабнете до коледното парти на фирмата си или и тази година да го прескочите, за да не се излагате пред шефовете.

  Дева - Запявате с много тънък фалцет, след като жена ви неволно се превръща в Лешникотрошачката.

  Везни - Не спирате да се оплаквате, че вече няма нищо истинско, давайки за пример наркотиците, които вече са изцяло синтетични боклуци.

  Скорпион - Прекратявате приятелските взаимоотношение с хора, които слагат зелен домат в туршиите.

  Стрелец - Убеждавате се, че с вашия скромен бюджет е много по-вероятно да подкарате шейната на Дядо Коледа, отколкото хубав и здрав автомобил.
  Козирог - Никой не може да ви отговори защо точно така ще се получи, но в средата на седмицата ще получите клизма с оцет.

  Водолей - И тази година се радвате, че поради липсата на приятели, на които да ги подарите, ще си спестите лудницата от пазаруването на коледни подаръци.


Риби - Заявявате на всички вкъщи, че по вашето лично светоусещане коледната атмосфера у вас ще продължи поне до април.

Каква зодия е мъглата?

Избери отговор!
Край