Седмичен не!хороскоп: 02.12 - 08.12

Dec 2, 2019     beasta     3626
Овен - За Никулден си избирате някоя не мустаката риба, за да не ви напомня толкова много на бившата ви жена и да ви разваля празника. 

  Телец - Не се къпете цяла седмица в знак на съпричастност с водната криза в Перник и  Африка, макар че истината е, че просто ви мързи.

  Близнаци - Ядосвате се, че не си поръчахте на българската делегация да ви внесе разни стоки от Америка, които сте си набелязали в онлайн магазините.
  Рак - Вместо да си купувате и украсявате сами елха, крадете тази от входа на блока и си създавате уют за без пари.

  Лъв - Намекват ви, че не е необходимо да се запознавате с новите колеги в офиса, защото няма да сте още кой знае колко време колеги.

  Дева - Лъжете, че българският не ви е първи език, за да имате поне някакво оправдание за начина, по който комуникирате на глас.

  Везни - Празнувате студентския празник 8-ми декември с много чалга, алкохол и традиционните откази от колежките ви за прекарване на време заедно.   

  Скорпион - Отсега започвате да си мечтаете за коледен бонус, защото само по Коледа стават чудеса, макар че чак толкова големи чудеса едва ли са възможни.
  Стрелец - Разбивате си лицето след спъване в изкривена плочка, след което заради отока, устните ви се подуват сякаш сте сложили хиалурон в тях и ви избират за Мис Кокошо Дупе 2019.

  Козирог - Гледайки тъщата си и големите ѝ размери, се сещате за коледното прасе, което предстои да заколите и превърнете в пържоли.

  Водолей - Започват да ви пристигат онлайн покупките от Черния петък, като с всяка следваща осъзнавате все повече, че ще трябва да живеете на филии с лютеница до следващата заплата. 


Риби - Обмисляте дали да не подарите книги на всичките ви познати за Коледа, с което да си докарате цялата година омраза и ненавист. 

Пожелавате ли весели празници на касиерките, щом стене декември?

Избери отговор!
Край