Седмичен не!хороскоп: 22.03 - 28.03

Mar 22, 2021     beasta     4502
Овен - Не сте сигурни кое е по-лошо - локдаун с децата вкъщи или да работите нещо, при което има шанс да дойде премиерът с джипката и да ви показва във фейсбук.

  Телец - Арестуват ви по подозрение, че издавате тайни на Русия, след като ходите по-често в Берьозка, отколкто руска салата бихте могли да изядете.

  Близнаци - Най-накрая се престрашавате да споделите и вие мнение за Мария Бакалова и номинацията й за Оскар, с което светът си отдъхва, че гениалният ви ум не отива зян, ами е споделен с всички.
  Рак - Използвате локдауна като оправдание задето си хвърляте боклука през терасата.

  Лъв - Не знаете дали Меркурий е ретрограден, но достойнството ви със сигурност е, след като всички ви виждат срамотиите в конферентен разговор с цялата фирма.

  Дева - Вярвате, че няма нищо невъзможно след като виждате, че колкото и да си прост, все пак може да стигнеш до високите етажи на властта.

  Везни - По принцип не харесват хората, които ходят без маски на закрито, но шкембе чорба с много чесън е на път да ви превърне в един от тях.

  Скорпион - Толкова много пазихте диети и тренирахте, за да направите хубаво тяло, което никой не може да види с тия онлайн срещи, че прибягвате към регистрация в еротичен сайт с цел ексхибиционизъм.
 

Стрелец - На мнение сте, че глобалното затопляне е пълна лъжа, каквато е и това, че от утре спирате цигарите и започвате да се движите.

  Козирог - Правите си кафе със сол вместо захар, но не го хвърляте, защото още от преди Ковид сте човек без вкус и критерии.

  Водолей - Установявате, че газът, който излиза от вас, всъщност е Хелий и започвате да се чудите как да го капитализирате, без да е гнусно.

  Риби - Сещате се за времето преди Ковид и как и тогава не правехте нищо интересно, а само си седяхте вкъщи.

Каква зодия е тая пролет?

Избери отговор!
Край