Седмичен не!хороскоп: 05.08 - 11.08

Aug 5, 2019     beasta     4434
Овен - Подсказват ви, че причината, поради която все още сте ерген, се крие в това, че повече приличате на лемур, отколкото на сериозен мъж.

  Телец - Жена ви ви лъже, че са ви хакнали бойлера вкъщи и затова никога няма топла вода за вас.

  Близнаци - Не се възхищавате на Беър Грилс, защото гадните неща, които яде, изглеждат като деликатеси в сравнение с гозбите на жена ви.
  Рак - Премахвате двумесечната си брада, за да се подмладите уж малко, но вместо това се връщате направо в тийнейджърските години и ви излизат пъпки.

  Лъв - Учейки се да свирите на тарамбука, случайно призовавате зъл африкански дух, който веднага ви отвърта 2-3 шамара. 

  Дева - Опитвате се и вие да поставите планински рекорд - максимален брой години, в които не сте се докосвали до планина, връх или обикновени чукари.

  Везни - Включвате се в игра по надпиване, след която нещата загрубяват и вече нямате никакви тайни с приятелите си, но пък за сметка на това ги намразвате.

  Скорпион - Ухапва ви папатак, което е най-вълнуващото нещо, което ще ви се случи до края на годината.
  Стрелец - Получавате радостно известие, че сте станали родители, което е странно, имайки се предвид, че все още не сте имали контакт с други хора, освен вас самите.

  Козирог - Не се страхувате от мъртво течение на морето, защото сте чули, че когато имате бяло такова, то го неутрализира.

  Водолей - Започвате да се обличате нормално, защото малко ви писва хората да ви взимат за клошар и да ви оставят стотинки в ръцете.


Риби - Толкова сте загърбили външния си вид, че съвсем спокойно бихте могли да се впишете в някое африканско племе, което разполага с вода веднъж месечно.

Коя зодия е защитена от чума?

Избери отговор!
Край