Седмичен не!хороскоп: 24.02 - 01.03

Feb 24, 2020     beasta     4043
Овен - Ако цената на това да имате луксозна къща в Барселона е едно мандръсане, се замисляте дали да не се възползвате от офертата, докато е време.

  Телец - Предлагате алтернатива на всички, на които ще им липсват билетчетата и най-вече търкането, като ги каните вкъщи да ви изтъркат мръсотията в банята. И гърба.

  Близнаци - Не празнувате Баба Марта, защото така се казва лудата бабичка от 2-я етаж, която ви мрази и постоянно ви се кара, че сте от младото и невъзпитано поколение.
  Рак - Обяснявате на гаджето си, че понеже пропуснахте хубавата дата за сключване на брак 20.02.2020, ще трябва заедно да изчакате около 100 и кусур години, за да се падне пак нещо красиво.

  Лъв - Радвате се, че 1-ви март се пада в неделя, за да не трябва да изпитвате неудобство то това, че всичките ви колеги ви подаряват мартеници, а вие на тях не.

  Дева - Не се вълнувате за всичките реалити предавания, които започват по телевизията, защото са ви се насъбрали купища сериали, които определено няма да се изгледат сами.

  Везни - Водят ви на скъпарски ресторант, за да ви впечатлят, но вие сте искрени и признавате, че все пак предпочитате среднощен дюнер от Мимас. 

  Скорпион - Празнувате затварянето на Лафка като лична победа, защото сте убедени, че фалират заради това, че вие не подкрепяте мафията и не си купувахте цигари оттам.
  Стрелец - По миризмата от околните в градския транспорт ще усетите, че пролетта и сезонът на изпотените мишници са съвсем близо. 

  Козирог - Февруари свършва, а домоуправителката още не е минала да ви събере такса вход, което значи, че или вие, или тя, вече не живее там.

  Водолей - Канят ви да сте кумове на сватба през септември, а вие отказвате, защото не ви се пази диета дотогава, а в костюма от бала можете да влезете само ако сте 8 кила отдолу.


Риби - Черпите за рожден ден на 29-ти февруари, макар че по принцип е на друга дата, но така поне си гарантирате 4 години спокойствие от досадни пожелания и хора, които искат да ги черпите.

Ретрограден Меркурий на 29 февруари, какво ни очаква?

Избери отговор!
Край