Седмичен не!хороскоп: 12.11 - 18.11

Nov 12, 2018     beasta     3397
Овен - Изрусявате се, за да приличате още повече на Доналд Тръмп и по този начин да всявате смут и смях в събеседниците си.

Телец - Продължавате да поддържате актуално копие на Търговския регистър върху стара тетрадка с цел инвестиция, понеже онлайн версията ще падне скоро така или иначе.

Близнаци - Споделяте, че вместо да се променят цените на горивата, ще е много по-добре, ако електрическите коли поевтинеят и всички си ги зареждат нелегално с ток от мазето на блока.
Рак - Няма причина, поради която да сте тъжни, но въпреки това за ужас на половинката ви ще си поревете хубаво между вторник и четвъртък.

Лъв - Ще продължите да се правите на чужденци, когато ви заговори някой на улицата, защото не искате да ви занимават случайни хора с проблемите и желанията си.

Дева - Ще се събудите с кучешки лай и натрапчивата мисъл, че след като нямате куче, най-вероятно мъжът ви е станал върколак и най-добре да го ухапете първо вие, за да не ви нападне той.

Везни - Вместо умна прахосмукачка-робот, си купувате обикновена метла, която дори успявате да яхнете и да я използвате като средство за придвижване.

Скорпион - Заклевате се, че бихте разменили живота на някой от близките ви хора срещу бутилка хубава водка и буркан с кисели краставички.
Стрелец - Успешно отблъсквате коментарите на роднините ви, че вече сте станали голям човек за женене с неоспоримият факт, че ако е само до годините, всъщност вече ви е време за развод.

Козирог - Опитвате се да се справите с натоварения трафик като шофирайки, спускате стъклото си и започвате да имитирате звук на линейка с уста, надявайки се, че останалите ще ви направят път.

Водолей - Убеждавате се, че след определен момент нататък, ще е по-практично и евтино да сипвате на гостите си чист спирт вместо марков алкохол, те така или иначе няма да направят разлика.

Риби - Ще искате от шефа си разрешение за работа от вкъщи, за да може да се скатаете и да сложите колкото се може повече килограма туршия.

Кой ще победи тази седмица?

Избери отговор!
Край