Седмичен не!хороскоп: 29.11 - 05.12

Nov 29, 2021     beasta     4444
Овен - Не се впечатлявате от новите щамове на коронавируса, защото едва ли са по-смъртоносни от бактериите, които живеят в космите на подмишницата ви.

  Телец - Харесвате идеята преговорите за правителство да са онлайн, затова при следващия семеен скандали си пускате Фейсбук лайв, за да не се стига до ексцесии.

  Близнаци - Канят ви на романтично среща навън, но отказвате, защото притежавате имунна система на проскубан гълъб.
  Рак - Толкова ненужни боклуци си поръчахте от черните петъци, че имате твърдото намерение да не си вдигате телефона, като звънят куриерите, щото и без друго нямате достатъчно пари за всичко. 

  Лъв - Обаждате се в РЗИ, за да предупредите, че 14-дневна карантина, прекарана вкъщи с нестабилния интернет, ще е много по-опасна за вас от който и да е вирус.

  Дева - Нарочно ще се скарате с всички преди празниците, за да не трябва да давате пари за подаръци.

  Везни -  Залагате на това, че ще има още по-зловещи Ковид вълни и локдауни, затова продължавате да трупате тоалетна хартия с цел по-късна печалба.

  Скорпион - Започвате да се държите малко по-адекватно на работа, за да не вземат да ви изгонят преди да сте намазали от коледните бонуси.
  Стрелец - Чудите се за Нова Година куверт в Банско ли да платите или да заведете цялото семейство в Париж и да спестите пари.

  Козирог - Нямате търпение да завали сняг и пак да не чистите пред блока с оправданието, че нямате лопата, а морската сол ви е свършила покрай киселото зеле.

  Водолей - Точно когато не трябва, ви се поврежда бойлерът, но няма проблем, защото вие сте на години и никога не се разделята с бързовара си.


Риби - Обаждат ви се от детската градина, за да ви информират, че няма да работят 2 седмици, заради върлуващи вируси, а вие им затваряте и се обаждате в полицията със заплахата, че сте на ръба да извършите престъпление.

Въпрос от дете: Яздили ли сте гълъб?

Избери отговор!
Край