Седмичен не!хороскоп: 15.01 - 21.01

Jan 15, 2018     beasta     4702
Избягвайте да се прозявате, докато сте навън, защото заради студа може лицето ви да се скове в такава поза и после да бъдете обект на подигравки. Ето ви още бъдеще:


Овен - Молите протестиращите си съграждани след Пирин да спасят и междублоковото ви пространство, което все повече прилича на кочина, отколкото на градинка.

  Телец - Наемете си от безплатните билбордове на премиера, за да си слагате списъка с предстоящи покупки и списъка с филми, които да си изтеглите от Замунда.
  Близнаци - Опитвате се да разберете в кои хотели са настанени евродепутатите, не за да ги тормозите с политически искания, а за да им приложите доброто старо преджобване.

  Рак - Радвате се, че вместо успешен и богат бизнесмен, сте обикновен келеш и не сте толкова застрашен от показен разстрел посред бял ден.

  Лъв - Питате Софийския зоопарк дали ако така или иначе няма да си хранят слона, дали могат да ви го дадат на вас, пък вие дали на пържоли или нещо друго ще го правите, ще си е ваша работа.

  Дева - Налагат ви нова диета, при която ядете само тогава, когато ви се полага, във вашия случай не повече от стрък целина веднъж седмично.

  Везни - Ръцете ви ще са изпълнени с топлина, но тя ще идва предимно от кучешки екскременти, които трябва да събирате и изхвърляте.
  Скорпион - След ожесточен спор с половинката ви относно това дали не е време да се премахне елхата, взимате компромисно решение да я приберете, но пък да боядисате отсега яйцата за Великден.

  Стрелец - Заради отровния въздух навън няма да отваряте прозорците дори самите вие да сте прекалили с изпускането на вредни емисии.

  Козирог - Колкото повече време прекарвате в сайтовете за имоти, толкова повече се отчайвате и се убеждавате, че човечеството трябва да изчезна до края на годината.

  Водолей - Тъкмо ще свикнете да пишете 2018, вместо 2017 в документите, когато ще осмислите, че времето си лети, а вие вече сте стари и въобще всичко отива на по-зле.


Риби - Правите си разкрасителна процедура със зеленчуци от туршията вкъщи, което ви докарва грандиозен скандал, щото ракията сега хич не върви.

Каква зодия са взривените банкомати?

Избери отговор!
Край